HELFOLIERING

helfolieringHelfoliering bil & båt – I mange land har helfoliering av bil lenge vært vanlig. Helfoliering er et godt valg i stedet for å lakkere bilen, spesielt med tanke på at fargeutvalget blant folieprodusentene er stort og byr på effekter som ikke lett kan gjenskapes med lakk.

Om du har hatt bilen din en stund allerede, har kjøpt en bil som ikke var «helt i din fargestil» eller om du bare har lyst til å friske opp litt, er helfoliering et godt alternativ! Vi utfører montasje av folie i våre egnede lokaler og våre montører har gjennomført kurs hos 3M for best mulig kvalitet. Kvalitetsfolien vi bruker garanterer holdbarhet og riktig fargegjengivelse. Folieserier som er beregnet på billakk er gunstig for å beskytte lakken, som et ekstra hudlag.

For de som er fornøyd med fargen, men ønsker å beskytte bilen ekstra, kan vi også tilby helfoliering med transparent folie. Denne kan leveres i blank eller matt utførelse, og er en meget bra beskyttelse på utsatte steder som frontfanger, panser, sideskjørt og innsteg, etc

Bilder av helfoliering utført hos oss

Forespør ledig time

1 + 7 = ?